top of page

Drukwerk

Wij leveren drukwerk van A tot en met Z. Dus of u nu een visitekaartje, sticker, flyer of boek gedrukt wil hebben, bij ons is het te krijgen.

Groot en klein

 

Zoekt u een groot formaat in een kleine oplage of juist een klein formaat in een grote oplage? Doordat wij diverse druktechnieken hanteren, kunnen we zowel groot als klein formaat als grote en kleine oplages leveren.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Huisstijl

 

Het drukwerk personaliseren of in uw eigen huisstijl maken behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Boek uitgeven

 

Wie droomt er nu niet van om een eigen boek uit te brengen. Corine Kapenga had als kind ook al die droom en heeft onlangs die droom uit laten komen. 

Grafie druk en design heeft voor haar het ontwerpen en opmaken van het boek uit handen genomen om er professioneel een mooi geheel van te maken.

Het eindresultaat mag er zijn.

Wilt u net zelf ook een boek uitgeven?

Neem dan contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Website

 

In deze digitale tijdperk kun je bijna niet meer zonder een mooie website. Het is een belangrijk visitekaartje waar je als bedrijf of organisatie jezelf presenteert aan de buitenwereld. Ook social Media is een goed middel op digitaal reclame te maken.

Ondanks dat je tegenwoordig veel zelf kan doen online, kan het soms ontbreken aan kennis om je bedrijf echt op de kaart te zetten. Onze kennis van vormgeving en ervaring in het bouwen en maken van een goed SEO en social media plan kunnen wij dit voor u uit handen nemen.

Neem dan contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

bottom of page